27-05-2018

Alan-red-Virginia

Basic T-shirts voor heren

Een basic T-shirt is onmisbaar in de garderobekast van elke man. Een simpel shirt in combinatie met een jeans en een paar sneakers creëert eenvoudig een stoere look.

Het perfecte basic T-shirt

Een goede basic is een item met een hoog draagcomfort dat gecombineerd kan worden in verschillende outfits. Basic T-shirts voor mannen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Niet ieder shirt is geschikt om als bovenkleding of als ondershirt te dragen. Hierbij is het belangrijk dat je op de pasvorm let.

Een basic T-shirt als bovenkleding

Ga je voor een eenvoudige maar toch trendy look? Dan kan je een Basic T-shirt gewoon dragen om een jeans, korte broek of zwembroek. Deze nonchalante en stoere combinatie is al jaren niet weg te denken uit het straatbeeld. Let er bij deze look op dat het shirt niet te strak zit. Om dit te voorkomen kies je een basic T-shirt gemaakt van 100% katoen of een stretch shirt met een rechte of slimfit pasvorm.

Basic ondershirts

Wanneer je op zoek bent naar een ondershirt is het prettig als deze een pasvorm heeft die aansluit bij jouw postuur. Een goed basic ondershirt is een comfortabel shirt dat vaak wat langer is dat een bovenkleding T-shirt. De reden hiervoor is dat het goed in je broek moet blijven zitten. Een ondershirt moet ook een goede pasvorm hebben zodat je bovenkleding mooi over het shirt valt. Ons advies is daarom: kies een aansluitend ondershirt gemaakt van stretch katoen. Dit valt als een tweede huid en tekent niet af op je bovenkleding. Bij het kiezen van een basic ondershirt zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden wat betreft de boord van het T-shirt. Het aanbod varieert van een brede hoog aangesloten boord tot een no-neck. Het laatste is een basic T-shirt met een wijde hals zodat de boord niet zichtbaar is.

Extra lange basic T-shirt

Er is niks zo vervelend als een shirt dat continu uit je broek schiet! Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg merken die hier rekening mee houden. Een extra lang basic T-shirt is niet alleen ideaal voor lange mannen maar ook voor mannen die veel moeten bukken voor hun werk. Basic T-shirts met een extra lange onderkant zijn er bijvoorbeeld van Alan Red.

Basic T-shirts online bestellen

Bij Dimenno hebben wij een uitgebreid aanbod basic T-shirts voor mannen. Of je nu lang, kort, dik of dun bent, wij hebben altijd een shirt dat bij jouw postuur past. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij gedegen advies geven over het vinden van het juiste basic T-shirt voor iedere gelegenheid. Ons assortiment basic T-shirts bestaat uit: Alan Red, Armani, Calvin Klein, Claesen's, Diesel, Hom, Hugo Boss, Levi's, Schiesser en Sloggi.