29-03-2016

Armani-monogram-blauw

Armani ondermode als bovenkleding

Ondergoed dragen als bovenkleding is geen hype meer, maar een aanhoudende trend. Ook tijdens het komende modeseizoen wordt ondermode als ‘normale’ kleding gedragen. Ook mannen dragen ondergoed als modieus statement, merken we bij Dimenno. Vooral de (basic) shirts van Armani zijn hiervoor zeer geschikt.

 De grens tussen onder- en bovenkleding vervaagt. Neem de basic (onder)shirts van Emporio Armani. Geïnspireerd op de hoofdcollectie van het Italiaanse modehuis, is het ondergoed van Armani tijdloos en modieus. Zo zijn vooral de shirts uitermate geschikt voor een eenvoudige en trendy look. Combineer ze bijvoorbeeld met een stoere jeans of short. Het resultaat: nonchalant en toch gekleed. Comfort en kwaliteit staan bij het Italiaanse modehuis voorop. De shirts van Armani staan bekend om hun goede pasvorm en zijn voorzien van mooi afgewerkte details. Dit alles zorgt voor een luxe uitstraling van de shirts. Bij Dimenno vind je een ruime collectie Armani T-shirts voor mannen, die zowel als ondergoed áls bovenkleding gedragen kunnen worden.

Armani als ondergoed

Dimenno heeft een uitgebreide collectie ondergoed van Armani. Wij hebben onder meer veel verschillende boxershorts van het Italiaanse merk. De strakke shorts zijn er in diverse uitvoeringen. Gekleurd of basic, korter of met langere pijpjes, met opvallend logo of subtiele afwerking. Veel boxershorts combineer je eenvoudig met een bijpassend (onder)shirt van Emporio Armani. Door het gebruik van hoogwaardig stretchkatoen is de pasvorm van de Armani T-shirts perfect. De herenshirts sluiten goed aan en dragen heel comfortabel. Bovendien zijn ze dankzij de smalle boord (rond of met v-hals) uitermate geschikt om te dragen onder een trui of overhemd.

Armani als bovenkleding

Dankzij de luxe uitstraling zijn die (basic)shirts van Armani echter ook goed te dragen als bovenkleding. De mooie, aansluitende shirts zijn voorzien van het bekende Armani logo op de borst of rug, waardoor ze niet onderdoen voor de T-shirts in de ‘reguliere’ Armani-collectie. De shirts zijn gemaakt van stretchkatoen en hebben een slim-fit pasvorm. Hierdoor zitten de shirts niet té strak, maar ook niet te los wat kan zorgen voor een onverzorgde look. Bij Dimenno vind je een ruime collectie Armani T-shirts, in diverse kleuren, die je goed kunt dragen als bovenkleding!