13-12-2013

image_(1)

Alan Red T-shirts: De basic voor mannen

Bij Dimenno.nl zijn we blij dat we Alan Red T-shirts voor heren mogen verwelkomen in onze webshop. Dit puur Italiaanse merk heeft al 70 jaar ervaring met het maken van de perfecte heren T-shirts. Deze shirts zijn musthave die elke man in zijn kast moet hebben.

Pasvorm

De heren shirts staan bekend door het gebruik van de hoge kwaliteit katoen dat zorgt voor een perfect pasvorm. Verder zijn deze T-shirts voor mannen een stuk langer dan gemiddeld zodat ze altijd goed in de broek blijven zitten. De basic shirt zijn perfect voor op een spijkerbroek maar zijn ook een prefect ondershirt voor onder een trui of overhemd.

Alan Red T-shirts bij Dimenno

Binnen het assortiment van Dimenno zijn er verschillende modellen Alan Red T-shirts te verkrijgen op Dimenno.nl - dus voor ieder wat wils! Welk model is jouw favoriet?

Virginia

Dit model Virginia van Alan Red is het perfecte basic heren shirt met een klassieke uitstraling. Een shirt met korte mouwen, brede hoog gesloten boord, een recht model en is gemaakt van de beste kwaliteit 100% katoen. Bij Dimenno.nl is deze verkrijgbaar in de kleur wit.

Vermont

Het model Vermont kenmerkt zich door de rechte pasvorm, de small boord en V-hals. Perfect voor onder een overhemd maar ook als basic v-hals T-shirt op een lente of zomerse dag. Dit comfortabel shirt met een sportieve look is bij Dimenno.nl verkrijgbaar in de kleur wit.

Derby

Het Alan Red Derby T-shirt heeft een smalle ronde boord en kan perfect gedragen worden onder een blouse. De smalle boord heeft het shirt een sportieve uitstraling en is bij Dimenno.nl deze verkrijgbaar in het wit.

Montana

Naast T-shirts maakt Alan Red ook basic tanktops (shirt zonder mouwen) voor heren. Het model Montana is gemaakt van 100% katoen en perfecte aanvulling voor je ondermode collectie. Een ideaal shirt voor onder een doorschijnend of wit overhemd.