18-12-2015

Ten-Cate-thermo

5 winterfavorieten van Dimenno

In de wintermaanden komen we het liefst thuis in een warm en knus huis. Bijna 60% van de Nederlanders vindt dit belangrijk, blijkt uit onderzoek. Niet gek, als je bedenkt dat we wekelijks ruim 30 uur van onze vrije tijd thuis doorbrengen. Zeker in januari en februari is er niets lekkerder dan op de bank een goede film kijken in je huispak, of (met de kinderen) een pyjamadag houden. Daarom: een top-5 van winterfavorieten van Dimenno!

1. Slof/antislipsokken

Hoewel vrouwen bekend staan om hun koude voeten, weten ook mannen de pantoffel steeds meer te waarderen. Vooral de oudere man loopt binnenshuis op pantoffels. Jongere mannen gaan eerder voor slof- of antislipsokken. De exemplaren van Falke zorgen in ieder geval voor warme voeten!

2. Pyjama's

Voor een echte ‘pyjamadag’ is een goede pyjama, die warm en comfortabel is, essentieel. Een flanellen exemplaar of een pyjama van badstof is uitermate geschikt wanneer je liever binnen blijft op een gure januaridag. Koud krijg je het niet, dat is een ding dat zeker is.

3. Huispakken

Slaap je liever niet in een pyjama, maar ben je wel op zoek naar het warme comfort dat een pyjama biedt? Probeer eens een huispak! Het zit lekker, is warm en het grote voordeel: je kunt er ook met een gerust hart de deur mee uit. Met een combinatie van bijvoorbeeld Hugo Boss is er niemand die het merkt! Twijfel je nog? Lees dan eens de vier redenen waarom ook mannen graag een huispak dragen.

4. Badjassen

Heerlijk, als je net uit bed stapt of onder de douche vandaan komt. Een badjas is als een warme deken. Ga voor zware kwaliteit badjassen van Calvin Klein, Tommy Hilfiger of Pastunette en je hebt het deze wintermaanden gegarandeerd niet meer koud in huis.

5. Thermo ondergoed

De kracht van Thermo kleding. Net dat extra laagje wat je heel de winter heerlijk warm houdt. Ieder jaar in de collectie van o.a. Apollo & Ten Cate.