05-02-2016

Bjorn-Borg-zwem

5 soorten zwembroeken voor mannen

Het zwembroeken seizoen is weer in aantocht en de nieuwste modellen van verschillende merken druppelen langzaam binnen. Door de jaren heen is het keuze aanbod steeds groter geworden. Dimenno.nl laat je de vijf soorten zwembroeken voor mannen zien.

Strakke zwemslip

De strakke zwemslip is de klassieker onder de zwembroeken maar heeft de afgelopen decennia helaas zijn populariteit moeten inleveren voor de wijdere versies. Maar het is nog steeds een hit onder de fanatieke zwemmers, iets oudere heren en vakantiegangers in Frankrijk en Italië. Voor jou: Wanneer je een fanatieke zwemmer bent en durft om je lichaam te laten zien. Voordeel: Maakt optisch je benen langer.

Zwemboxer

Vele mannen hebben kennis gemaakt met deze strakke zwemboxer op jonge leeftijd en krijgen er nog altijd een nostalgisch gevoel bij. Deze blijft goed zitten tijdens het zwemmen en is dus nog steeds populair bij de fanatieke zwemmers. Ook een musthave wanneer je op vakantie gaat in Italië en Frankrijk. Voor jou: Geschikt voor iedere lichaamsbouw en perfect wanneer je van plan bent om daadwerkelijk te gaan zwemmen.

 

Korte zwemshort

In tegenstelling tot de zwemshort doet deze kortere short meer voor het mannelijk lichaam en komen de benen beter tot uiting. Merken zoals Tommy Hilfiger, Diesel en Bjorn Borg hebben voor dit jaar weer leuke modellen in hun collecties.

Voor jou: Deze zwembroek is eigenlijk geschikt voor bijna elke figuur. Door de korte lengte van de zwemshort lijken je benen langer. Kies liever niet voor deze variant wanneer je slanke benen hebt

Zwemshort

Een wijdere zwembroek die vooral bij jongeren populair is en net boven de knie valt. Natuurlijk is deze jaar in jaar uit verkrijgbaar in bijna alle uni kleuren en in kleurige printjes. Deze broek is eigenlijk niet bedoeld om daadwerkelijk in te zwemmen maar vooral voor te ontspannen op het strand en te badderen in het water. Voor jou: wanneer je slanke benen hebt en deze graag wilt verbloemen. Probeer dit model te vermijden wanneer je wat kleiner bent want door de langere lengte lijk je optisch kleiner.

Surf short

Deze zwembroek is wijd en valt over de knie waardoor het vaak niet veel goeds doet voor het mannelijk lichaam. Vergeet dit model dus en kies een van de bovenstaande opties. Niet vergeten! In de meeste zwembaden en campings in Frankrijk en Italië is nauwsluitende badkleding verplicht. Een kijkje in ons assortiment zwembroeken.