• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-

Populaire categorieen

TOMMY HILFIGER ZWEMBROEK VAN HOGE KWALITEIT

Tommy Hilfiger zwemkleding is tot in detail afgewerkt en is gemaakt van de beste materialen. De zwembroeken van Tommy Hilfiger typeren zich door de luxe afwerking. Voor een prettig draagcomfort is de badmode van dit trendy mode merk altijd voorzien van een binnenbroek en een koordje in de elastische tailleband. Daarmee is de pasvorm optimaal.

Van jeans tot zwembroek TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger is oorpsronkelijk niet begonnen in de zwembroekenhandel. De Tommy Hilfiger zwembroeken die je vandaag de dag bij Dimenno in de schappen ziet hebben een lange voorgeschiedenis, voordat ze zo populair werden.

Tommy is op zijn achttiende het schoolleven wel zo'n beetje zat, en spijbelt van school. Hilfiger rijdt in zijn oude kever naar het Centrum van New York en laadt werkelijk zijn hele achterbak vol met zogenaamde landlubber jeans. Deze jeans met een wijde pijp zijn populair in zijn eigen wijk, maar daar niet te verkrijgen. Tommy verkoopt de Jeans met een stevige winst aan zijn klasgenoten. Tegen de tijd dat Tommy Hilfiger 26 jaar oud is, heeft hij een wijde-jeans imperium opgebouwd, met maar liefst 7 winkels in New York.

Tommy Hilfiger mannencollectie

Maar zodra de broek met wijde pijpen uit de mode raakt, is het succes van Tommy Hilfiger ook meteen ten einde. Al zijn zaken gaan failliet. Maar daar laat hij het niet bij zitten. Tommy besluit om een eigen mannencollectie te ontwerpen. In de hiphop scene worden de kleren van Tommy Hilfiger meteen erg populair. Het vreemde is alleen dat de hiphoppers de kleren van Tommy Hilfiger het liefst in een maatje te groot dragen.

Een ondernemer is geen ondernemer als je daar niet op inspringt, en dat deed Tommy. Hij begint zijn kleding ruimer te ontwerpen en al gauw beginnen bekende artiesten zoals Michael Jackson en David Bowie met zijn kleding rond te lopen. Het merk is geboren!

Tegenwoordig heeft het merk een andere weg ingeslagen, en richt het zich minder op de pop- rock- en hiphopcultuur. De stijl van vandaag omschrijven we als preppy. Dit is een subcultuur in de VS die ontstaan is op privéscholen die scholieren voorbereiden op de universiteit. Deze ietwat chiquere stijl is altijd herkenbaar in de kleding en ook in de Tommy Hilfiger badmode.

Tommy Hilfiger zwemshort of zwemboxer

De zwembroeken van Tommy Hilfiger zijn verkrijgbaar in effen kleuren, met de merknaam duidelijk zichtbaar, of met het bekende wit-rood-geblokte logo. Je kunt kiezen voor een wijde Tommy Hilfiger zwemshort of een strakke zwemboxer. Daarnaast hebben wij ook slippers om je zomer outfit helemaal compleet te maken en luxe badhandoeken voor een fijne dag aan zee of het zwembad.

Bestel je Tommy Hilfiger zwembroek nu online bij Dimenno.nl!

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews