Populaire categorieen

Wanneer je binnenkort bijvoorbeeld op wintersportvakantie gaat, mag het thermo ondergoed van Ten Cate niet missen in jouw koffer. Maar ook wanneer je het snel koud hebt, kun je het thermo ondergoed gebruiken om jezelf lekker warm te houden. Ten Cate biedt thermo ondergoed van zeer hoge kwaliteit en deze onderkleding schaf je gemakkelijk aan bij Dimenno.

Thermo ondergoed van Ten Cate is ideaal voor de wintersport

Ten Cate thermo ondergoed is ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook in extremere omstandigheden, zoals tijdens de wintersport, houdt de kleding je warm. Het ondergoed zorgt er niet alleen voor dat je warm blijft, maar voert zweet ook razendsnel af. Hierdoor blijf je droog en dus op temperatuur.

De collectie van Ten Cate bestaat uit diverse thermobroeken en thermoshirts. Deze thermo kleding is gemaakt van materialen als polyester, viloft, polypropeen en lycra. Daarnaast is het ondergoed verkrijgbaar in diverse kleuren. Een groot voordeel aan het thermo ondergoed van Ten Cate is dat de kleding naadloos is. Dit voorkomt huidirritatie.

Bestel online of kom langs in onze winkel!

Ga jij binnenkort op wintersport? Of ben je een echte koukleum? Bestel dan jouw thermo ondergoed van Ten Cate bij Dimenno. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, heb je het morgen in huis. Wil je het liever van tevoren passen? Kom dan langs in onze winkel! Je vindt ons aan de Willem II Straat 100 en daar geven we je graag een persoonlijk advies.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2936 reviews on the scale of 10. See reviews