Populaire categorieen

Tender Cotton Ten Cate slips

Een van de populairste Ten Cate slips is de Tender Cotton collectie. Deze serie bevat behalve slips ook nog singlets, T-shirts, tanktops en boxershort. Het belangrijkste kenmerk van de Tender Cotton slips is het ultieme draagcomfort, wat gecreëerd wordt door het stretch katoen. De slips zitten net zo lekker als microfiber producten, maar dan met de voordelen van ondergoed dat van katoen gemaakt is.

Slip met gulp

Bij Dimenno vind je ook slips met gulp. De gulp heeft echter geen knoopjes, omdat dit over het algemeen als oncomfortabel wordt ervaren. Aan de rechterkant van de slip zit de verticale gulp, die door sommige mannen erg handig gevonden wordt. De Ten Cate slips met gulp zijn verkrijgbaar in voordelige 3-pakken. Met deze 2+1 gratis verpakkingen heb je voor een leuke prijs meteen 3 super comfortabele slips in huis.

Ten Cate slips bestellen bij Dimenno

Wanneer je Ten Cate slips bij Dimenno besteld kun je profiteren van onze voordelen. Wanneer de kosten van je bestelling hoger zijn dan 35 euro, hoef je geen verzendkosten meer te betalen. Wanneer je dit niet haalt, betaal je ook slechts 3,95 euro. Zorg er ook voor dat je op tijd besteld. Bestellingen die voor 16:00 geplaatst zijn, worden namelijk dezelfde werkdag nog verzonden. Hierdoor is je pakketje vaak de volgende dag al in huis.

Customers have rated Dimenno.nl with a 17.8, based on 2683 reviews on the scale of 10. See reviews