• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-

Populaire categorieen

Ten Cate onderbroeken

Ten Cate is begonnen in 1952 en is al jaren lang een populair merk op het gebied van ondergoed. De Ten Cate boxershorts zijn kenmerkend doordat ze degelijk zijn, maar niet saai en een hoog draagcomfort hebben. De boxershorts zijn gemaakt van comfortabel katoen en elastaan. Bij de Ten Cate Tender Cotton Short Luxury is er ook nog de stof model in verwerkt. Door de combinatie van deze stoffen gaan de Ten Cate boxershorts lange tijd mee. De pijpjes van de Ten Cate boxers sluiten mooi aan op de benen, zonder dat deze te strak zit.

Tender Cotton Ten Cate boxershorts

De Tender Cotton collectie is een van de populairste Ten Cate onderbroeken serie. De boxers zijn gemaakt van duurzaam elastisch katoen en blijven hierdoor goed zitten. Behalve de boxers bevat deze serie ook nog slips, T-shirts, singlets en tanktops. Door de perfecte pasvorm zitten ze heerlijk. De Tender Cotton Ten Cate boxershorts zitten net zo fijn als producten die van microfiber zijn gemaakt, maar dan met de voordelen van katoen.

Bestellen bij Dimenno

Het Ten Cate onderbroeken assortiment van Dimenno bestaat uit verschillende kleuren shorts, zoals wit, zwart en blauw. De Ten Cate boxershorts zijn verkrijgbaar vanaf 19,95 euro en je kunt van voordelen profiteren als je voor de voordelige 2-pak of 3-pakken gaat. Met deze verpakking heb je voor een leuke prijs twee of drie Ten Cate onderbroeken in huis! Als je bestelling daarnaast de waarde van 35 euro of hoger heeft, hoef je geen verzendkosten te betalen.

Customers have rated Dimenno.nl with a 17.8, based on 2683 reviews on the scale of 10. See reviews