• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-

Populaire categorieen

Hoge kwaliteit zwembroeken voor mannen

Speedo staat voor comfort en kwaliteit. Al jaren maakt Speedo van de mooiste materialen de fijnste zwembroeken. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de ergonomische pasvorm. Daarnaast hebben heeft de zwemkleding een tijdloos design. Meer heb je als fanatieke zwemmer niet nodig. En of je nu wekelijks baantjes trekt of meer een zonaanbidder bent aan het strand. Speedo heeft altijd een zwembroek die bij jouw wensen past.

Comfortabele Speedo zwembroeken

De comfortabele Speedo zwembroeken morgen niet ontbreken in onze badmode collectie. Je vind bij Dimenno daarom Speedo zwemslips, zwemshorts en strakke zwembroeken met zowel een korte als lange pijp. Een ruim aanbod sterke en praktische zwembroeken voor een goede prijs. Want de zwembroeken zijn ook nog eens zacht geprijsd.

Strakke zwemshorts voor heren

Een fervente zwemmer weet als geen ander dat een strakke zwemshort een goede pasvorm moet hebben om een optimale prestatie te kunnen leveren. De strakke zwemshorts van Speedo zijn gemaakt van polyamide en elastaan waardoor ze perfect om het lichaam aansluiten. Zo heb je in het water minder weerstand en wordt het baantjes trekken een stuk aangenamer.
Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2895 reviews on the scale of 10. See reviews