Populaire categorieen

Topkwaliteit zwarte herensokken

Eén van de belangrijkste eisen waar een paar kwaliteitssokken aan moet voldoen is de naad bij de tenen. Wanneer de naad bij de tenen voelbaar is, zorgt dit voor irritaties en is dit het punt waar een gat in kan komen. Hier zijn drie oplossingen voor:

 • Flat toe seam sokken.
 • Bij deze sokken zit de naad ter hoogte van de voorvoet/begin van de tenen. De naad is plat en zit op de voet en niet tussen de tenen en de neus van de schoen. Dit is een handmatige techniek die ervoor zorgt dat de naad bij de tenen totaal niet voelbaar is.
 • Handgekettelde sokken.
 • Handgekettelde sokken zijn praktisch naadloos en hierom zullen deze sokken niet irriteren.
 • Conti-teennaad sokken.
 • Deze techniek komt overeen met de techniek die bij handgekettelde sokken gebruikt wordt, echter is deze techniek machinaal. De sokken van Falke en Burlington hebben een conti-teennaad of zijn handgeketteld.

  Bij Dimenno vindt u alleen maar handgekettelde sokken, sokken met een conti-teennaad of sokken met een flat toe seam. Alleen maar topkwaliteit sokken dus.

  Betaalbare zwarte herensokken

  Echt goede sokken hoeven niet duur te zijn. We hebben van Levi's bijvoorbeeld een 2-pack sokken voor €9,99. Dit zijn sokken met een badstof laagje in de zool welke doorloopt tot aan de hiel. Het badstof laagje zorgt voor een heerlijk zachte, doch stevige sok welke bij de tenen en hielen niet snel dunner zal worden. Van Puma hebben we een 2-pack sokken voor slechts €7,99. Deze sokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit stretch katoen met polyamide en de boord is met zorg samengesteld zodat deze niet gaat 'lubberen' na verloop van tijd.

  Naadloze zwarte herensokken

  Een sok zal altijd wel een naad bevatten omdat de stof toch ergens samen zal moeten komen. Compleet naadloze sokken is dus iets wat niet bestaat, echter hebben we wel sokken die compleet naadloos aanvoelen. Zoals eerder genoemd, zijn dit handgekettelde sokken of sokken met een conti-teennaad. Wij hebben in ons assortiment naadloze sokken van Burlington en Falke. De naadloze sokken van Falke zijn de Falke Family, Falke Airport, Falke Tiago en de Falke Cool.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2917 reviews on the scale of 10. See reviews