Populaire categorieen

Kniesokken

Kniekousen, heren? Veel mannen (en vrouwen) vinden het in eerste instantie maar iets geks. Maar denk je eens in: je zit op je werk, iedereen is netjes in pak maar zodra iemand met z’n benen over elkaar gaat zitten, dan zit je tegen een stel witte behaarde benen te kijken. Verre van charmant natuurlijk. Kniekousen zijn hier de oplossing voor! Verkrijgbaar in allerlei kleuren zodat je bij elk pak een bijpassend paar sokken hebt. Kniesokken zijn niet alleen ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, maar zijn ook erg fijn in je vrije tijd of als je veel last hebt van koude onderbenen.

FALKE Kniekousen

Bij Dimenno vind je een uitgebreid aanbod FALKE kniekousen van onder andere de Airport serie. FALKE Airport kniekousen zijn samengesteld van een combinatie met wol en katoen. Deze samenstelling heeft een klimaat regulerende eigenschap waardoor je voeten warm en droog blijven, ook in de winter. Deze kniesokken hebben een uitstekende pasvorm: druk-vrij, met een verstevigende boord bij de tenen, hiel en kuit. Het feit dat deze kniekousen allemaal naadloos met de hand zijn afgewerkt dragen ook bij aan het draagcomfort van de sokken.

Kniekousen heren, keertje proberen?

Draag jij al lager kniekousen of ben je overtuigd en wil je het eens proberen? Hoe dan ook, jij bent of wordt de trendzetter op het gebied van ondermode! Bekijk snel ons assortiment online of kom langs in onze winkel in Tilburg. Je zult versteld staan van de kwaliteit van onze kniesokken die stuk voor stuk verkrijgbaar zijn in allerlei mooie kleuren. Ervaar de voordelen van kniesokken heren zelf!

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews