Populaire categorieen

Sloggi T-shirts

De stretch T-shirt heren van Sloggi heeft een optimaal draagcomfort. De Sloggi T-shirts hebben extra platte naden, waardoor het shirt een stijlvol en helder design heeft en zodat de Sloggi T-shirts perfect zijn voor onder strakke shirts of overhemden. Doordat de shirts van flexibel, vormgevend materiaal zijn gemaakt, neem het shirt de vormen van de buik en taille aan. Daarnaast bieden de T-shirts van Sloggi ook ondersteuning aan de rug.

Sloggi

Sloggi is in 1979 begonnen met het produceren van dames ondergoed. Ze produceerde in eerste instantie alleen damesslips. In 1986 begon het merk ook met de productie van herenonderbroeken. De komst van de slips voor mannen van Sloggi ondergoed verdrong als snel de populariteit van de wijdere boxershorts. Tot op de dag van vandaag is de Sloggi heren slip het meest gedragen stuk ondergoed voor heren. Het merk is later ook een strakke variant op de loszittende boxer gaan produceren.

Sloggi T-shirts bestellen bij Dimenno

Bij Dimenno kun je diverse Sloggi T-shirts bestellen. Voor jouw favoriete stretch T-shirt heren ben je bij Dimenno aan het juiste adres. Als je voor 16:00 uur bestelt, dan is je bestelling de volgende werkdag in huis. Is de waarde van je bestelling 45 euro of hoger, dan betaal je geen verzendkosten, anders zijn deze 3,95.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2974 reviews on the scale of 10. See reviews