Populaire categorieen

Topkwaliteit witte herenslips

Een comfortabele slip welke ook nog eens jaren mooi blijft is voor sommige merken helemaal niet teveel gevraagd. Merken als Hom, Sloggi, Schiesser en Ten Cate begrijpen dat. Zij maken topkwaliteit slips welke prettig aanvoelen gedurende de dag en ook nog eens lang goed blijven. Een voorbeeld van een echte klassieke herenslip is de Sloggi Basic Maxi. Dit is een katoenen witte herenslip met gulp. Liever geen gulp? Dan is de Sloggi Basic Midi een goede optie. Deze is ietwat minder groot dan de Maxi maar ook een mooie klassieke herenslip. Sloggi had voorheen een erg goed model welke helaas bij Sloggi uit het assortiment is gegaan, de Sloggi Active slip. Dit was een dikkere katoenen slip met erg goede pasvorm. Van Ten Cate hebben we een model die hier heel erg veel op lijkt, de Ten Cate Fine. Mocht u dus gehecht zijn geraakt aan de Sloggi Active slips, dan zijn de Ten Cate Fine slips een goede vervanging. Deze zullen niet tegenvallen.

Witte herenslips met kleinere pasvorm

Er zijn verschillende groottes slips. Zo is de Maxi slip van Sloggi één van de grootste herenslips en de Sloggi Tanga één van de kleinste. Daar zit nog een hoop tussenin. De Hom Classic slips bijvoorbeeld zijn niet te groot, en niet te klein. De Hom Classic slips zijn er in de Mirco en de Mini variant. De Hom Micro slip is voorzien van een tunnelband en de Hom Mini slip heeft een zachte elastische tailleband. De witte katoenen slips van merken als Calvin Klein, Armani, Tommy Hilfiger en Hugo Boss hebben ook een wat verfijndere pasvorm en zijn allemaal voorzien van een elastische taileband met daarin de merklogo's verwerkt.

Witte herenslips met gulp

De Schiesser sportslips zijn voorzien van een gulp. Deze slips zijn gemaakt van zacht gekamd katoen en een heerlijk zachte tailleband. De slips zijn per twee verpakt en hebben een vriendelijke prijs. De slips van Hom met gulp hebben minder stof. Deze slips zijn wat verfijnder. De Ho1 Mini slips van Hom zijn voorzien van een unieke horizontale gulp en gemaakt van een heerlijk zachte stofsamenstelling; Katoen met elastan en modal. Modal is een houtvezel en voelt net zo zacht aan als tencel en bamboe. Dit in combinatie met de zachte elastische tailleband maakt de Ho1 Mini slip van Hom niet alleen een bijzonder prettig, maar ook een duurzaam product.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2917 reviews on the scale of 10. See reviews