Populaire categorieen

Merken microfiber heren slips

Hom

Hom is een ware trendsetter op het gebied van heren ondermode. Niet alleen qua prints, maar ook qua materialen. Het microfiber van Hom is een bijzonder goed kwalitatieve stof. De Hom Plume slips zijn microfiber heren slips uit de Plumes-lijn. Deze lijn bestaat uit microfiber ondergoed welke werkelijk zo zacht als een veertje aanvoelen. De Hom Plume slips zijn ultradun, ultrazacht en luchtdoorlatend. De Hom Plume slips zijn verkrijgbaar in verschillende effen kleuren, waaronder huidskleur. Dit maakt deze slip ideaal om onder bijvoorbeeld een linnen broek te dragen. Buiten de Plume slips om heeft Hom ook nog wisselende collecties microfiber slips. Dit zijn microfiber slips met een printje, zoals de Hom Etoile slip.

Mey

Ook Mey is een ware pionier op het gebied van heren ondermode. Zij werken met de beste materialen die ook na vele wasbeurten mooi en goed blijven. Mey heeft onder andere de Jazz Pant in haar collectie. Een heerlijk zachte microfiber slip voorzien van een zachte elastische tailleband en luxueuze print. De Ermount slip van Mey heeft een verticale strepen patroon en is voorzien van een elastische tailleband die naar de slip doorloopt en nauwelijks zicht- en voelbaar is.

Schiesser

Ondermode expert Schiesser heeft ook een fantastisch goede en comfortabele microfiber slip in de collectie. De Premium Skin Rio slip. Dit is een dunne, gladde slip met een heel zachte elastische tailleband. Net als bovengenoemde slips is ook deze slip lichtgewicht, snel drogend en voelt de slip aan als een tweede huid.

De voordelen van microfiber heren slips op een rijtje:

  • Lichtgewicht
  • Luchtdoorlatend
  • Volledig elastisch
  • Snel droog na het wassen
  • Voelt aan als een tweede huid
  • Kan op 60 graden gewassen worden
  • Neemt nauwelijks vocht op waardoor er geen irritatie kan optreden
  • Heeft de perfecte pasvorm doordat het materiaal naar het lichaam vormt
Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews