Populaire categorieen

Ben je op zoek naar jockstraps? Dan ben je bij Dimenno aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment van diverse merken, waaronder Armani en Hom. Zo is er altijd wel een jockstrap, die jou aanspreekt.

Wat zijn jockstraps?

Jockstraps zijn in beginsel speciaal ontworpen voor sporters. Het ondergoed, vaak ook in combinatie met een toque, biedt extra bescherming en ondersteuning aan het geslachtsdeel. Daarnaast geven ze meer bewegingsvrijheid dan een normale slip. Tot slot worden de onderbroeken met open achterkant in veel gevallen van zachte en lichte stoffen gemaakt en sluiten ze goed aan. Ook hierdoor wordt het draagcomfort vergroot.

Medisch herstel

Door de stevige cup en open achterkant wordt de jockstrap ook gebruikt tijdens medisch herstel. De zogenaamde herstel onderbroek biedt namelijk extra steun zonder dat deze irriteert.

Bestel jockstraps eenvoudig bij Dimenno

Inmiddels is de jockstrap veel meer dan alleen sportondergoed en zijn er mannen die het ondergoed dagelijks dragen. Je bestelt de jockstraps van merken als Calvin Klein, Hom en Armani eenvoudig en snel via onze webshop. Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Kom dan langs bij onze winkel in Tilburg (Willem II Straat 100) of neem contact met ons op via 013-5905537.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews