Populaire categorieen

Schiesser zwembroek: klassiek en sportief

De Schiesser zwembroek voor heren heeft een klassieke look. Dit komt door het gebruik van rustige kleuren en subtiele ruit printjes. Een Schiesser zwembroek is verkrijgbaar in strakke en wijde modellen. De Schiesser zwemslip rio is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een paar hippe modellen met mooie en opvallende kleuren. Een nieuwe lijn van Schiesser voegt hier een aantal sportieve zwemshorts aan toe.

Schiesser en zwembroeken

De jarenlange ervaring en het succes van Schiesser in de ondermode branche heeft zich vertaald naar een gevestigd merk. De kwaliteit van het ondergoed is doorgetrokken in de Schiesser zwembroeken lijn. Dat wil zeggen dat bij het creëren van de zwembroeken van dezelfde uitgangspunten wordt uitgegaan als bij het produceren van het ondergoed. Dat heeft ervoor gezorgd dat de zwembroeken comfortabel zitten, van hoge kwaliteit zijn én er tof uitzien.

Schiesser zwemslip of zwemboxer

Een Schiesser zwembroek is zowel in de vorm van een strakke zwemslip verkrijgbaar, als in een wijdere zwemboxer. De keus voor een van deze twee typen zwembroeken hangt puur af van persoonlijke voorkeur. Beide soorten van de Schiesser zwembroek zijn van de hoogste kwaliteit, zijn stevig genaaid, en er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste stoffen. Daarmee houdt het merk Schiesser zijn naam hoog, daar kan je vanuit gaan. Bij Dimenno hebben we naast de zwembroeken van Schiesser, natuurlijk ook de Schiesser ondermode op voorraad. Heb je hulp nodig bij de keus voor een bepaalde zwembroek? Wij helpen je graag! Bovendien zijn alle zwembroeken ook gewoon in onze winkel in Tilburg verkrijgbaar, kom daar anders eens een kijkje nemen!

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2917 reviews on the scale of 10. See reviews