Er komen geen producten overeen met de selectie.

Populaire categorieen

Robson nachtkleding

Het merk Robson is niet meer weg te denken uit de heren nachtmode branche. In 1950 werd Robson geïntroduceerd. Dit is een voortzetting van Robers Confectiebedrijf dat al in 1937 was opgericht. Door de jarenlange ervaring staat Robson garant voor vakmanschap, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het ontwerp en de productie van de Robson nachtkleding wordt in eigen beheer gedaan. Elk jaar worden er twee hoofdcollecties van de Robson pyjama geproduceerd; een collectie voor de zomer en een collectie de winter.

Robson pyjama voor de winter

In de winter is het fijn om een warme pyjama te dragen in bed. De stoffen van de Robson pyjama zijn lekker warm maar ook weer niet te warm. Dit komt door de goede kwaliteit van het luchtige katoen. Zo kom je prettig de nacht door.

Robson heren pyjama

Bij Dimenno hebben we diverse modellen van de Robson pyjama in ons assortiment. Bijvoorbeeld een fijne katoenen Robson pyjama die bestaat uit een longsleeve shirt en lange broek. Een Robson pyjama is er met een shirt met een ronde hals met knoopjes of met een v-hals. De elastische boorden zorgen voor een comfortabel gevoel. Daarnaast is er ook een Robson heren pyjama met knoopjes. De rechte afwerking geeft deze pyjama een wat klassiekere uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in een effen kleur of met streepjes. Voor elke man is er dus een geschikte Robson pyjama te vinden bij Dimenno. Bekijk ons assortiment en bestel.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews