Populaire categorieen

Puma sokken

Puma is naast andere grote merken, leider op het gebied van sportkleding, design en ontwikkeling. Al 65 jaar lang schrijft Puma geschiedenis door producten te ontwikkelen voor de beste atleten van onze tijd. Het bekendste product van het sportmerk zijn natuurlijk de iconische Puma schoenen. Maar wie A zegt moet natuurlijk ook B zeggen en dus werden er ook bijpassende Puma sokken geproduceerd. In de loop der jaren heeft Puma veel bekende namen aan zich weten te binden, beginnend bij de voetbalclub Hanover 96. Maar ook de succesvolle Braziliaanse voetballer Pelé droeg menigmaal de welbekende Puma sportschoenen. En onze eigen grote voetballer John Cruijf moest er ook aan geloven, zijn voeten hebben ook menig Puma’s aan gehad. En denk je dan dat we klaar zijn? Nee zeker niet, Maradona, Boris Becker, Serena Williams, Usain Bolt en ga zo maar even door.

Puma sneakersokken

Enig tijd geleden hebben de sneakers hun intreden gedaan in ons alledaagse modebeeld. We dragen ze niet alleen meer tijden het sporten, maar tegenwoordig kunnen ze ook prima onder een casual spijker- of korte broek. Wanneer je je sneakers draagt, is er niets zo vervelend als een slecht zittende sok. Met de Puma sneakersokken heb je dat probleem niet meer. Deze comfortabele en betaalbare sneakersokken hebben een fijne primapasvorm en daarnaast zijn ze ook nog eens unisex. Kun je ze mooi van je vriend of vriendin jatten. Natuurlijk moet je wel goed voor je voeten zorgen en elke dag met schone sokken in je sneakers stappen. Daarom verkopen wij bij Dimenno een 3-pak Puma sneakerschoenen. Nieuwsgierig naar andere merken? Kijk is bij de Bjorn Borg sokken of de vorlijke Happy Socks.

Goedkope Puma sokken met een hoge kwaliteit

Puma sokken hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De sokken zijn gemaakt van een hoge kwaliteit katoenmix voor een pasvorm die de hele dag goed in model blijft zitten. Extra voordelig zijn de multi-packs Puma sokken. Hierin zitten 2 of 3 paar sokken in effen kleuren.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews