Populaire categorieen

Puma ondergoed voor jong en oud

Ben je op zoek naar goedkope boxershorts voor jong en oud? Puma heeft ieder seizoen weer nieuw ondergoed in verschillende kleuren en zowel felle kleuren als in donkere kleuren waardoor jong en oud ze kan dragen. De prijs-kwaliteit van Puma is erg goed door de samengestelde stof van Katoen en Elastaan. hierdoor krijgt de Puma boxershort een aangename pasvorm en wordt het draagcomfort verhoogd.

Puma boxershorts bij Dimenno

Dimenno heeft een grote collectie Puma boxershorts te koop in de webshop en in de winkel. Puma is een van de goedkopere onderbroeken in de collectie. Deze Puma boxershorts zijn in paren te koop en per drie-tal, de 2-pack heb je al vanaf €15,99 en de 3-pack vanaf €19,99.

Geschiedenis Puma

Puma is ontstaan na een familieruzie tussen de broers Adolf en Rudolf Dassler. Deze broers runden vanaf de jaren twintig tot net na de twee wereldoorlog de Gebrüder Dassler Sportshuhfabrik. Het gevolg van de ruzie was dat de broers niet meer samen wilden werken en gingen ze hun eigen weg op, Rudolf richte na de twee wereldoorlog in 1948 Puma dat zich voornamelijk heeft gericht op sportkleding maar heeft als "sub-categorie" ook onderbroeken.
Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews