• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-

Populaire categorieen

Oorsprong van Puma

Puma is ontstaan na een familieruzie tussen de broers Adolf en Rudolf Dassler. Deze broers runden vanaf de jaren twintig tot net na de twee wereldoorlog de Gebrüder Dassler Sportshuhfabrik. Het gevolg van de ruzie was dat de broers niet meer samen wilden werken en gingen ze hun eigen weg op, Rudolf richte na de twee wereldoorlog in 1948 Puma dat zich voornamelijk heeft gericht op sportkleding maar heeft als "sub-categorie" ook onderbroeken.

Puma bij Dimenno

Dimenno heeft een grote collectie Puma boxershorts te koop in de webshop en in de winkel. Puma is een van de goedkopere onderbroeken in de collectie. Deze Puma boxershorts zijn in paren te koop en per drie-tal, de 2-pack heb je al vanaf €15,99 en de 3-pack vanaf €19,99.

Puma kleding voor iedereen

Ben je op zoek naar Puma kleding voor jong en oud? Puma heeft ieder seizoen weer nieuwe kleding in verschillende categoriën en kleuren, echter richt Dimenno zich vooral op het Puma ondergoed omdat de winkel/webshop hierom bekend staan. De prijs-kwaliteit van het Puma ondergoed is erg goed door de samengestelde stof van katoen en elastaan. hierdoor krijgt de Puma kleding een aangename pasvorm en wordt het draagcomfort verhoogd.
Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews