Populaire categorieen

Comfortabele en elegante Mey slips

Iedere man heeft andere wensen wat betreft de keuze voor ondergoed. Een stijlvolle witte Mey herenslip of Mey slips met een luxueuze zwarte uitstraling met bijvoorbeeld een subtiel streepmotief, Dimenno heeft deze allemaal voor jou in het assortiment. Mey onderbroeken zijn in ieder geval altijd comfortabel, welke vorm of kleur Mey herenslip je ook kiest. De Mey slips zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. Deze zijn super zacht en de ademende stretch stof zorgt voor een frisse en droge huid. De microvezel stof zorgt bovendien voor een fijne aansluitende pasvorm en de elastische tailleband van de Mey slips verzekeren je van een perfect draagcomfort. Met een goed passende Mey herenslip voel je je de hele dag door comfortabel.

Duurzame productie Mey slips

Mey stelt hoge eisen aan de productie en het design van Mey slips. Het productieproces van Mey onderbroeken wordt daarom streng bewaakt zodat dit altijd duurzaam wordt uitgevoerd. Het is dan ook niet voor niks dat Mey al een aantal prijzen en certificaten met betrekking tot duurzaamheid in ontvangst heeft mogen nemen. Aan het dragen van Mey slips houd je naast een goed gevoel qua draagcomfort dus ook een goed gevoel qua geweten over.

Mey herenslip bestellen bij Dimenno

Wanneer je Mey slips bestelt bij Dimenno profiteer je van onze voordelen met betrekking tot bestellen en leveren. Bij bestelkosten hoger dan 45 euro hoef je namelijk geen verzendkosten te betalen. Mocht het bedrag lager dan 45 euro zijn dan betaal je alsnog slechts €3,95 aan verzendkosten. Daarnaast wordt je bestelling nog op dezelfde werkdag verzonden wanneer je voor 16:00 bestelt. Je ontvangt je bestelling vaak de volgende dag al. Mocht je op dat moment niet thuis zijn dan kun je het ook ophalen op een DHL afhaalpunt. Mocht je nog vragen hebben over een bestelling dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2936 reviews on the scale of 10. See reviews