Populaire categorieen

Mey pyjama’s voor heren

Een goede pyjama vinden die voldoet aan al je eisen voor kwaliteit en mode is soms best lastig. Bij Mey hebben ze ervoor gezorgd dat al deze eisen bij elkaar komen in een fijne herenpyjama. De combinatie van het materiaal, design en de pasvorm van de Mey pyjama’s resulteert in zeer comfortabele nachtkleding. De zachte stof van de Mey pyjama valt soepel om je heen waardoor je lekker in slaap kunt doezelen.

Stijlvolle Mey pyjama bij Dimenno

De pyjama’s van Mey nachtmode hebben een tijdloze maar moderne stijl. Met deze elegante look van de Mey pyjama’s kom je dus ook weer stijlvol je bed uit. Bij Dimenno kun je bijvoorbeeld kiezen uit een herenpyjama met een gestreept pyjamashirt en een effen pyjamabroek in een bijpassende kleur, of een effen pyjamashirt en effen pyjamabroek met wat kleine details. Daarnaast heb je de keuze voor een pyjamashirt met een ronde hals of een v-hals.

Mey nachtmode

In 2002 breidde het Duitse merk Mey verder uit met een lijn in nachtmode: Mey Night. In deze categorie zijn natuurlijk ook Mey pyjama’s voor mannen verkrijgbaar. Net als alle andere artikelen van Mey zijn de Mey pyjama’s ook van hoogwaardige stoffen gemaakt. De Mey pyjama bestaat uit 100% katoen en voelt zacht aan. Aan de afwerking van de Mey pyjama’s is veel aandacht besteed. De naden zijn super vlak, rekken niet uit en voegen geen extra volume toe. Mey nachtmode voldoet dus aan de hoogste verwachtingen.

Mey pyjama kopen

Bij Dimenno kun je online je favoriete Mey pyjama bestellen. Als je dit voor 16:00 doet wordt hij nog op diezelfde dag naar je opgestuurd. De kans is dan dus groot dat je de volgende nacht al in je nieuwe Mey pyjama kunt slapen. Wil je de pyjama eerst even passen? Dan kun je ook langsgaan bij de winkel aan de Willem II straat in Tilburg.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews