1. 1
 2. 2
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 1. 1
 2. 2

Populaire categorieen

Mey ondergoed

Mey ondergoed is al decennialang een kwaliteitsmerk in de confectiewereld. Het is een innovatief en stijlvol merk. In 1928 werd het familiebedrijf opgericht door Franz Mey. In de eerste jaren werkte het bedrijf als weverij aan verschillende opdrachten maar vanaf 1948 maakten de broers Franz en Karl er een gespecialiseerd confectiebedrijf van. Sindsdien worden er artikelen voor heren, dames en kinderen geproduceerd. Mey was al vroeg in staat om met hun goede technische installaties echt kwaliteitsondergoed te maken. In eerste instantie specialiseerden ze zich in damesondergoed maar in 1984 werd het Mey heren ondergoed geïntroduceerd. Bij Dimenno vind je dit Mey heren ondergoed natuurlijk terug in het aanbod. Kenmerkend voor Mey ondergoed is dat het naadloos is. De hemdnaden zijn supervlak, rekken niet uit en voegen geen extra volume toe.

Innovatief en verantwoord

Mey bodywear staat voor duurzame productie van textiel. In het productieproces worden geen milieubelastende stoffen gebruikt. Hier hebben ze strenge richtlijnen voor vastgelegd en het productieproces wordt gecontroleerd op een milieuvriendelijke en veilige uitvoering. Een ander innovatief snufje van Mey is de milieuvriendelijke ondergoedhanger. Ze bedachten een hangerrecyclingsysteem waarvoor een Duitse milieuprijs werd gewonnen. In dit systeem worden alle artikelen van Mey bodywear uitgeleverd op Mey hangertjes. De detaillist verzamelt de hangers en zendt ze retour na gebruik. Vervolgens worden ze gesorteerd en gebundeld om her te gebruiken. In deze kringloop gaan er dus weinig plastic hangertjes verloren.

Compleet Mey bodywear assortiment

Zo’n vijftien jaar geleden werden naast het Mey ondergoed ook pyjama’s toegevoegd aan de collectie onder de naam Mey Night. Bij Dimenno zijn deze heren pyjama’s ook verkrijgbaar. Het ondermode assortiment is verder helemaal compleet met de Mey onderhemden. Deze onderhemden van Dry Cotton materiaal zijn ademend, vochtregulerend en hebben een perfecte pasvorm. Deze shirts vind je naast de pyjama’s en het Mey heren ondergoed in de Dimenno shop.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews