• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-

Populaire categorieen

Het bedrijf achter Mc Alson boxershorts

Mc Alson is een Belgische onderbroeken fabrikant. Het bedrijf is in 1997 opgericht door Pierre Deren, wiens ouders textielfabrikanten waren. Een logische keuze dus om deze sector ook te betreden. De twee oudste kinderen van Pierre zijn inmiddels ook werkzaam in het team van Mc Alson. Een echt familiebedrijf dus. De eerste collectie Mc Alson boxershorts bestond uit zes klassieke boxershorts. Deze collectie werd een groot succes en de Mc Alson boxer werd een onmisbaar item voor de man. Kwaliteit is een belangrijke waarde voor Mc Alson. Alle stoffen en toebehoren voor de productie van een Mc Alson boxer komen uit Italië en Portugal. Dit is voor Mc Alson een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Comfortabele en elegante Mc Alson boxer

De leidraad voor de Mc Alson boxershorts is zorgen voor comfort en elegantie. Door de combinatie van de Amerikaanse snit aan de achterkant en de extra steun aan de binnenkant door de suspensoir, heeft de Mc Alson boxer een perfecte pasvorm. Elk seizoen worden er negentig exclusieve designs gecreëerd. De unieke motieven worden ontworpen door de eigen tekenaar van Mc Alson. Deze ontwerpen bestaan uit unieke combinaties van ruitjes en strepen.

Mc Alson boxershorts online kopen

Mc Alson boxerhorts zijn online verkrijgbaar bij Dimenno. Een McAlson boxer is verkrijgbaar in frisse kleuren met een leuk ruitjesmotief, met streepjes of in een effen kleur. En naast de leuke uitstraling zitten ze natuurlijk zeer comfortabel door de perfecte pasvorm. Wanneer je Mc Alson boxershorts online voor 16:00 besteld bij Dimenno worden ze dezelfde werkdag nog verzonden. De Mc Alson boxershorts zijn op een leuke manier verpakt. Een Mc Alson boxer is daarom een leuk cadeau om te geven of gewoon voor jezelf.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews