Er komen geen producten overeen met de selectie.

Populaire categorieen

Levi’s sokken

Levi’s staat voornamelijk bekend om zijn iconische spijkerbroeken. Sinds 1853 zijn Levi Strauss & Co. voorloper op het gebied van denim kleding en zijn ze gedurende de jaren blijven innoveren. Onderschat Levi Strauss & Co. niet, want het kledingmerk is een van de grootste kledingbedrijven en ze zijn wereldleider op het gebied van jeans. Het kledingmerk heeft zo’n 500 winkels en de producten zijn in ongeveer 110 winkels te verkrijgen over de hele wereld. Een van die producten zijn natuurlijk de Levi’s sokken.

Comfortabele sokken van hoge kwaliteit

Net als de jeans zijn ook de Levi’s sokken van hoge kwaliteit. Hierdoor hebben de sokken een uitstekende pasvorm en zitten ze heerlijk comfortabel. De sokken collectie van Levi’s bestaat uit twee verschillende series, namelijk de 168sf en e 120sf. Beide series sokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit katoen, maar er zit wel degelijk verschil tussen de twee series. De 168sf heeft namelijk een verstevigde hiel en teen, dit maakt het een comfortabele everyday sok. De 12 sf is een stevigere sok. Deze is gemaakt van een dikkere stof, namelijk een klassieke rib en een zachte badstof zool. Beide series bestaan uit voordelige 2-paks.

Ruime collectie Levi’s sokken

Natuurlijk zijn sokken er in allerlei soorten, maten, kleuren en printjes. Dat geldt ook voor de Levi’s sokken. In de collectie die Dimenno aanbiedt, vind je rode, blauwe groene, zwarte en grijze sokken. Daarnaast hebben we ook verschillende gestreepte sokken. Het fijne van Levi’s sokken is daarnaast dat ze altijd per twee paar worden verkocht. Mocht je nou ook nog een grote fan zijn van denim, dan hebben wij ook nog denim kleurige sokken in het assortiment. Naast Levi’s sokken hebben we bij Dimenno natuurlijk nog veel meer sokken. Neem een kijkje in ons assortiment en kijk bijvoorbeeld even bij de Happy Socks of de FALKE sokken.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2936 reviews on the scale of 10. See reviews