Populaire categorieen

Ben jij op zoek naar de fijnste T-shirts van het merk Lacoste? Dan bestel je deze eenvoudig bij Dimenno. Het Franse merk Lacoste staat bekend om stijlvolle designs en optimaal draagcomfort en dat zie je terug in de T-shirts van dit merk.

T-shirts van Lacoste: verkrijgbaar met ronde en v-hals

Wil je graag een v-hals? Of draag je liever een t-shirt met een ronde hals? Het is allemaal mogelijk wanneer je kiest voor T-shirts van Lacoste. De shirts zijn gemaakt van stretch katoen en dragen prettig. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart, wit en grijs.

Het iconische krokodillogo

Het merk Lacoste is in 1933 opgericht door de Franse tennisspeler René Lacoste en eigenaar van een groot Frans textielbedrijf, André Gillier. Het merk produceert niet alleen ondergoed maar ook kleding, schoenen, parfum en monturen. Tevens was Lacoste ook het eerste merk dat de polo introduceerde. Alle producten van Lacoste, waaronder de T-shirts, zijn te herkennen aan het iconische krokodillogo Dit logo verwijst naar de bijnaam van René Lacoste. Hij werd op de tennisbaan namelijk Le Corcodile genoemd en daarop is het logo geïnspireerd.

Bestel vandaag nog!

Wil jij t-shirts van Lacoste bestellen? Doe dit dan snel via de webshop van Dimenno! Wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, versturen wij deze dezelfde dag nog. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 013-5905537 of mail naar winkel@dimenno.nl. Wij helpen je graag.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2994 reviews on the scale of 10. See reviews