Populaire categorieen

In de collectie van Dimenno vind je diverse soorten Lacoste boxershorts. We bieden zowel basic modellen als boxershorts met gedurfde kleurcombinaties. Zo is er voor iedereen wel een passend Lacoste boxershort.

Stijlvol en functioneel: de boxershorts van Lacoste

De boxershorts bieden optimaal draagcomfort en zijn ook nog eens erg stijlvol! Daarom mag het ondergoed van dit merk niet in jouw kast ontbreken! Het merk Lacoste is in 1933 opgericht door de Franse tennisspeler René Lacoste en eigenaar van een groot Frans textielbedrijf, André Gillier. Het merk produceert niet alleen ondergoed maar ook kleding, schoenen, parfum en monturen. Tevens was Lacoste ook het eerste merk dat de polo introduceerde.

Het kenmerkende krokodillogo

De producten van Lacoste zijn eenvoudig te herkennen door het iconische krokodillogo. Dit logo verwijst naar de bijnaam van René Lacoste. Hij werd op de tennisbaan namelijk Le Crocodile genoemd en daarop is het logo geïnspireerd.

Bestel snel!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de boxershorts van Lacoste? Bestel ze dan vandaag nog. Wanneer je namelijk op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, verzenden wij deze diezelfde dag nog. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar winkel@dimenno.nl of te bellen naar 013-5905537.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2941 reviews on the scale of 10. See reviews