• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-

Populaire categorieen

COMFORTABELE HOM ZWEMKLEDING VOOR MANNEN

Net als het ondergoed van Hom hebben de zwembroeken voor heren een uitgesproken stijl en zijn ze van hoge kwaliteit. Door het combineren van verschillende kleuren en prints krijgt de badkleding van Hom een eigen handtekening. Met een perfecte samensmelting van chique en gedurfd weet je zeker dat je met een zwembroek van Hom iets unieks draagt.

Hom badmode past bij de man die modebewust is en kiest voor kwaliteit. Daarom speelt het merk ook in op de laatste trend. Maak jouw dag naar het strand compleet en kies bij Dimenno voor een HOM zwemshort, zwemboxer of HOM zwemslip.

HOM ZWEMBROEKEN: KWALITEIT EN COMFORT

Hom is op een aantal punten onverslaanbaar, en dat geldt ook voor hun collectie zwembroeken. Door een jarenlange focus is de kwaliteit en het bijbehorende comfort van de Hom zwemkleding echt niet te verslaan. Voor de productie van de zwembroeken wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste stoffen. Bovendien zul je geen naadje voelen in de zwembroeken. Het is dan ook niet voor niets dat zowel het ondergoed als de zwemkleding van Hom in menig kleding la ligt. Veel mannen zweren bij het merk, "Eens een hom, altijd een Hom".

Met de zwembroeken wordt er weer een stijlvolle lijn neergezet. Mooie effen kleuren: diep rood of bijvoorbeeld diep geel. Ook zijn er verschillende HOM zwembroeken met een speels streeppatroon. Maar de details zijn altijd subtiel en bescheiden. Je zult bij Hom dus geen opzichtige merknamen of logo’s zien. Maar een echte liefhebber herkent de kwaliteit natuurlijk op afstand.

HOM zwemslip of zwemshort

De zwemkleding van Hom is verkrijgbaar als slip of als short. Het draagcomfort van de HOM zwembroeken is vooral te danken aan de gebruikte materialen en de kwaliteit hiervan. Er wordt gebruik gemaakt van de beste polyamide en elastan. Hiermee wordt een hoog draagcomfort gegarandeerd. Ook na een aantal vakanties op het strand of talloze wasbeurten blijft deze kwaliteit behouden.

Hulp nodig bij jouw keuze voor een Hom zwembroek? We helpen je graag, neem gerust even contact op! Bestel je jouw Hom zwembroek vandaag voor 16.00 uur? Dan sturen wij hem vandaag nog op.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2917 reviews on the scale of 10. See reviews