Populaire categorieen

Hom string

Bij een string worden de billen vrij gelaten. De Hom string is sexy en elegant. Er zijn twee variaties van de herenstring beschikbaar bij Dimenno. Je hebt de G-string, zoals de Hom Plume string en een modernere Hom string die wat meer aankleed, de Hom Fredy string. Door de verschillende seizoenen heen brengt Hom seizoens modellen uit. De Temptation serie biedt een assortiment exclusieve strings met uitdagende prints en opdrukken. Basis strings voor mannen vallen onder de Business serie. Deze serie staat voor comfort en heeft een elegant en verfijnt ontwerp.

Hom Plume

Hierbij bestaan de voor- en rugzijde van de string uit een klein lapje stof, die met elkaar verbonden zijn door middel van touwtjes. De Hom String Plume micorfiber is een comfortabele G-string voor heren en is van de verleidelijke Hom Tempation serie. Dankzij de soepele stof voelt deze Hom string zacht aan en is beschikbaar in verschillende kleuren.

Hom Fredy

Ook heeft Dimenno een Hom string die wat moderner is en meer aankleed bij de heupen, de Hom Fredy string. Dit is een comfortabel zittende herenstring in een laag zittend model, met een smalle achterkant. De Hom Fredy string is een van de bestsellers binnen het Hom assortiment. De herenstring bestaat uit 65% katoen, 25% polyamide en 10% elastan. Let er bij de Hom Fredy string wel op dat deze klein uitvalt. Hom mannen strings bestel je eenvoudig en snel bij Dimenno.nl.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2969 reviews on the scale of 10. See reviews