Populaire categorieen

Hom T-shirts voor mannen

Hom staat bekend als de belichaming van mannelijkheid, en dat zie je zowel aan de ondergoed collectie als aan de shirts van Hom. Deze shirts zijn echt voor de man ontworpen. Wat betekent dat? Dat het creëren van een kledingstuk waarin de man zich prettig voelt, dat comfortabel zit, en dat er goed uitziet prioriteit is bij de productie. Voldoet de kleding niet aan de hoge eisen, dan zal het nooit in de collectie komen. Oftewel deze producten van Hom zijn van topkwaliteit. Daarom zal je de Hom t-shirts ook in menig kast tegenkomen. Onafhankelijk van je voorkeur, een strak of een wijd shirt, een v-hals of een ronde kraag, de shirts hebben altijd een perfecte pasvorm.

Dankzij de kwaliteit van de Hom producten werd het merk snel populair. Tegenwoordig is de Hom collectie verkrijgbaar in meer dan 80 landen, sinds de start in 1968 is Hom voortdurend bezig met het doorontwikkelen van de producten, waardoor ze nu nog steeds een hele belangrijke speler zijn in de ondergoed branche. Bij Dimenno koop je eenvoudig en veilig je Hom t-shirts.

Hom Harro, Hillary en First Cotton

De meest bekende en best verkochte is de Hom Harro. Dit 100% katoenen T-shirt heeft een brede boord en een klassieke uitstraling. De Hilary is eveneens een shirt gemaakt van 100% katoen en heeft een platte brede V-hals. De First Cotton van de Business serie bestaat uit aansluitende shirts. Deze shirts zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stretch katoen wat zorgt een comfortabele pasvorm. First Cotton shirts zijn er met korte en lange mouwen in het wit en zwart met ronde hals en diepe V-hals.

T-shirts van andere topmerken

Naast Hom t-shirts verkopen wij uiteraard ook t-shirts van andere merken. Wij hebben een uitgebreide collectie samengesteld met een ronde en v-hals, met korte of lange mouwen, strakke en wijde modellen enzovoorts. alle t-shirts zijn natuurlijk van hoge kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Tommy Hilfiger shirts, of de basic shirts van Sloggi. Kom je er even niet uit? We helpen je graag!

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews