Er komen geen producten overeen met de selectie.

Populaire categorieen

Mannelijke Hom pyjama

HOM staat voor mannelijkheid. Wat houdt dat in? De ontwerpers richten zich op het ontwerpen van ondermode voor de man waarin hij zich mooi voelt én wat comfortabel draagt. Aan deze uitgangspunten wordt altijd vastgehouden. Daarom kan Hom zich met recht expert in mannen ondermode noemen. Als je de collectie bekijkt dan kun je concluderen dat er voor iedere man en voor iedere specifieke behoefte een Hom product is. Dus ook voor de nacht is er een fijne Hom pyjama verkrijgbaar. En voor een relaxte avond is het Hom huispak een aanrader.

Comfortabele Hom pyjama’s

Hom pyjama's zijn gemaakt van de beste materialen om optimaal draagcomfort te creëren. Naast het comfort wordt bij het ontwerp van de Hom pyjama ook op uiterlijk gelet. De nieuwste trends en ontwikkelingen worden doorgevoerd zoals je van Hom mag verwachten.

Hom huispak

De sportieve huispakken van Hom hebben een verfijnde afwerking en een hoog draagcomfort. In de handige steekzakken in de broek kun je je handen laten rusten. De stof is heerlijk zacht en in de opstaande kraag kun je lekker wegkruipen. Deze luxe loungewear van Hom zorgt voor een extra ontspannen en warme avond op de bank. Hom kiest voor haar huispakken de beste materialen waardoor je het Hom huispak comfortabel draagt en het jarenlang meegaat.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews