• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-

Populaire categorieen

ONDERBROEK MET GULP

Jarenlang werden er vele onderbroeken verkocht met een verticale gulp. Toen bleek dat deze vrijwel alleen maar door vrouwen werden gekocht voor hun man was dit snel afgelopen. De vrouwen die het ondergoed voor hun partner kochten kozen vaak voor de zekerheid maar het model met gulp, met het resultaat dat de gulp eigenlijk helemaal niet gebruikt werd door de man. Niet zo handig dus…

Totdat HOM met het idee kwam voor heren ondergoed met horizontale gulp. De traditionele verticale vorm werd omschreven als een onding door de verkeerde plek van de gulp. Het idee van de HOM HO1 werd in 1997 geïntroduceerd toen de strakke boxers steeds populairder werden. Onderlangs plassen was toen geen optie meer, zoals dit wel gebruikelijk was bij slips. Creatief dat de productontwikkelaars van HOM zijn is toen het idee van de horizontale gulp geboren. De gulp zit nu net onder de taille. Dit was het begin van een succesproduct voor iedere man die zich wil onderscheiden en zoekt naar ondergoed mannelijk en stijlvol ondergoed.

HOM HO1 COLLECTIE

De HO1 collectie van HOM staat dus bekend om zijn unieke horizontale sluiting. De horizontale sluiting zorgt voor een sportieve uitstraling. Verder is de HOM HO1 collectie verrijkt met strakke en moderne patronen en designs. De unieke mix van materialen zorgt bovendien voor een uitstekende comfort. Een HOM HO1 boxer of slip heeft zo de perfecte balans tussen een mooie uitstraling en comfort. Bij Dimenno vind je het HOM HO1 ondergoed in alle mogelijke kleuren en modellen. Een boxershort met lange of korte pijpjes of een slip met gulp. Deze zijn ook in handige 2-packs verkrijgbaar. Kies jouw favoriete uitvoering en bestel! Heb je nog vragen over de pasvorm of ander advies nodig? Neem dan contact met ons op want we helpen je graag verder.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2940 reviews on the scale of 10. See reviews