Populaire categorieen

Viloft thermoshirts met lange mouw

De thermoshirts met lange mouw van Ten Cate zijn voorzien van Viloft. Viloft is een 100% natuurlijk materiaal, gemaakt van het pulp van de eucalyptus plant. Viloft is 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Hierdoor dus een goede en milieuvriendelijke keuze. Viloft houdt het lichaam warm en droog en voert het zweet van je lichaam naar buiten af. De speciale samenstelling en constructie van de Viloft vezels zorgen voor een extreem snel vochttransport naar buiten toe waardoor een comfortabel microklimaat ontstaat op de huid. Hierdoor is Viloft niet alleen geschikt om je te voorzien van warmte onder kleding tijdens koudere dagen maar ook geschikt om in te sporten.

Craft thermoshirts met lange mouw

Het is belangrijk om goede thermokleding te dragen zodat je lichaam warm blijft. Tijdens het sporten kun je beter thermoshirts dragen dan katoenen T-shirts omdat een thermoshirt het vocht afvoert dat tijdens het sporten ontstaat. Tegelijkertijd zorgt een thermoshirt ervoor dat je lichaamstemperatuur op peil blijft. Een thermoshirt droogt ook sneller dan een katoenen shirt waardoor de huid droog blijft tijden het sporten en niet afkoelt. Een thermoshirt draag je direct op je huid. Daar bovenop zou je eventueel een tweede laag kunnen dragen. Craft heeft thermoshirts voor zowel ´s zomers als ´s winters. De Craft Stay Cool thermoshirts zijn speciaal ontwikkeld voor alle vormen van inspanningen tijdens warme omstandigheden. De unieke samenstelling van vezels zorgt ervoor dat de vochtafvoer goed geregeld wordt en het houdt de huid koel. De Craft Be Active thermoshirts zijn geschikt voor inspanningen in milde tot koude weersomstandigheden. De Craft Keep Warm thermoshirts zijn speciaal ontwikkeld voor intensieve inspanning in extreme kou.

Thermoshirts met bijpassende thermobroek

We hebben niet alleen thermoshirts met lange mouwen, maar ook met korte mouwen, V-hals of ronde hals en thermobroeken. De thermobroeken hebben we van Ten Cate, Craft en Schiesser in de kleuren zwart, antraciet en wit. Tevens hebben we thermoshirts en thermobroeken voor kinderen. De grootste kindermaat komt overeen met damesmaat S/M en kunnen dus ook door dames worden gedragen.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews