Populaire categorieen

Thermoshirts bij Dimenno

Dimenno verkoopt thermoshirts van o.a. de bekende merken Craft en Ten Cate. Thermoshirts draag je tijdens het sporten of tijdens een andere lichamelijke inspanning. Ook als je op wintersportvakantie gaat is het dragen van een thermoshirt een uitkomst. Het is belangrijk om goede thermokleding te dragen zodat je lichaam lekker warm blijft.

Tijdens het sporten kun je beter thermoshirts dragen dan katoenen T-shirts, dit omdat een thermoshirt het vocht afvoert dat tijdens het sporten ontstaat. Tegelijkertijd zorgt een thermoshirt ervoor dat je lichaamstemperatuur op peil blijft. Daarnaast droogt een thermoshirt sneller dan een katoenen T-shirt, hierdoor blijft je huid droog tijdens het sporten en koelt het niet af.

Een thermoshirt draag je direct op je huid. Bovenop je thermoshirt kun je een tweede laag dragen. Vooral in de winter is het belangrijk dat je je warm aankleedt, omdat je anders het risico loopt om onderkoeld te raken. Ook voor de zomer biedt Craft thermoshirts aan. De Craft Stay Cool is speciaal ontwikkeld voor alle vormen van inspanningen tijdens warme omstandigheden. De unieke samenstelling van vezels zorgt ervoor dat de vochtafvoer goed geregeld wordt en het houdt de huid koel.

Heren thermoshirt

Ben je op zoek naar een heren thermoshirt? Dan ben je bij Dimenno aan het juiste adres. Wij verkopen thermoshirts met lange of korte mouwen. Voor winterse weersomstandigheden heeft Dimenno een thermoshirt met extra lange mouwen. Speciaal voor de zomer hebben wij ook tanktops. Welk soort thermoshirt je moet kiezen, hangt af van twee factoren. Namelijk welke inspanning ga je leveren en in welke temperatuur je deze inspanning gaat leveren. Zo is de Craft Stay cool het meest geschikt voor inspanning in warme omstandigheden. Craft Be Active is er voor inspanningen in milde tot koude weersomstandigheden. De Craft Keep Warm is speciaal ontwikkeld voor intensieve inspanning in extreme kou.

Ski ondergoed

Ga je binnenkort op wintersportvakantie? Naast thermoshirts kun je bij ons ook terecht voor thermo ondergoed. Wij hebben regelmatig Craft ondergoed in de uitverkoop, kijk voor leuke aanbiedingen op onze Craft outlet pagina.

Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2794 reviews on the scale of 10. See reviews