1. 1
 2. 2
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 1. 1
 2. 2

Populaire categorieen

Merken stretch t-shirts

Wij hebben van bijna alle merken die wij verkopen zowel stretch t-shirts als 100% katoenen t-shirts. Beide materialen shirts met zowel ronde als V-hals. Ons meest verkochte stretch shirt is de 95/5 van Schiesser. Dit is een mooi spierwit en aangesloten stretch shirt welke heel erg lang goed blijft, was na was. Ook de boord van het shirt blijft mooi in vorm. Het 95/5 shirt van Schiesser is verkrijgbaar met ronde hals, normale v-hals en extra diepe V-hals. Het extra diepe V-hals is onlangs uitgebracht zodat het shirt niet zichtbaar is onder bovenkleding. Tip om de boord langer mooi te houden: Trek je shirt uit terwijl je deze aan de onderkant vastpakt in plaats van de boord beet te pakken en over het hoofd uit te trekken.

Een ander bijzonder comfortabel stretch t-shirt is het modern cotton shirt van Calvin Klein. Deze zijn per 2 verpakt en verkrijgbaar met ronde hals en v-hals. De V-hals is wat dieper. De modern cotton shirts van Calvin Klein zijn wat dunner en lekker zacht en voelen hierdoor aan als een tweede huid.

Het 1021 stretch t-shirt Claesen's is ook een geliefd shirt. Dit shirt is tevens verkrijgbaar met ronde hals en V-hals. De 1021 shirts van Claesen's zijn mooi spierwit en wat dikker. Echt topkwaliteit shirts.

Verschillende kleuren stretch t-shirts

Bovengenoemde stretch t-shirts zijn allemaal verkrijgbaar in wit en zwart. Het diepe 95/5 V-hals shirt van Schiesser is buiten zwart en wit om ook verkrijgbaar in nude. De 95/5 shirts van Schiesser met ronde hals zijn tevens verkrijgbaar in grijs en donkerblauw. Van alle bovengenoemde merken zijn ook stretch singlets verkrijgbaar. We hebben stretch singlets met zowel een brede als smalle band in onze collectie en in de kleuren zwart, wit, grijs en donkerblauw.

Stretch t-shirts met bijzondere werking

Buiten de 'gewone' stretch t-shirts om hebben wij als speciaalzaak natuurlijk ook stretch t-shirts met een bijzondere werking. De eronderhemden van Mey bijvoorbeeld zijn Dry Cotton shirts gemaakt van coolmax vezel en hebben een luchtdoorlatend nekstuk en inzetstukken onder de oksels. Ideaal dus tijdens warm weer of bij overmatig transpireren. De Alan Red Silver shirts bevatten zilveren ionen. De Silver Ion technologie dood bacterien, voorkomt geurtjes, heeft een ademende werking, is water afstotend en temperatuur regulerend. Ook deze t-shirts zijn verkrijgbaar met zowel ronde hals als V-hals.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2965 reviews on the scale of 10. See reviews