Populaire categorieen

Wanneer draag je een shirt met hoge boord?

Een heren t-shirt met hoge boord heeft een klassieke uitstraling en wordt vaak onder een overhemd gedrag. Het dragen van een shirt het een hoge boord kan meerdere redenen hebben. En belangrijke reden is dat je het niet prettig vind dat andere mensen je borsthaar zien. Ook wordt er vaak voor een hoge boord gekozen door heren die het prettig vinden dat de boord van het shirt hoog om de hals aansluit.

Katoenen heren t-shirt met hoge boord

Het katoenen heren t-shirt met hoge boord heeft een rechte pasvorm met korte mouwen. Deze 'regular fit' is comfortabel. Het fijn verweven katoen voelt soepel aan waardoor de heren t-shirt met hoge boord een hoog draagcomfort hebben. Vaak is in de boord een klein beetje elastan verwerkt zodat deze mooi aansluit en ook zijn pasvorm behoudt.

Hoe zorg ik ervoor dat de boord mooi blijft aansluiten?

Een hoge boord sluit mooi aan om de hals. Het is zonde als deze pasvorm verloren gaat. Dit heeft niet alleen affect op het draagcomfort maar het heren t-shirt met hoge boord ziet er meteen niet meer zo netjes uit. Om de pasvorm te behouden is het daarom belangrijk het shirt niet te heet te wassen. Daarnaast adviseren wij om bij het uittrekken het shirt aan de onderkant te pakken en niet in de hals.
Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews