1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Populaire categorieen

Ondershirt als basis

Een ondershirt is een soort ondergoed dat als basis wordt gedragen, vooral om het bovenlichaam warm te houden. Het is dus ideaal voor in de winter. Maar ook in de zomer heeft het een belangrijke functie. Dan neemt het juist zweet op. Zo voorkom je vlekken in je blouse. Vooral de 100% katoenen shirts nemen zweet goed op. Als het echt warm is, is een mouwloos heren onderhemd net iets frisser.

Een heren onderhemd in elk model

Vaak heeft een heren onderhemd geen mouwen. De kleur is meestal een effen basiskleur zoals wit, zwart, grijs en soms donkerblauw. Daarnaast is er de keuze voor een v-hals of ronde hals. En ook hierin zijn weer meerdere varianten. Bijvoorbeeld een boord die hoog aansluit aan de nek of een boord die wat lager en wijder aansluit. En dan kun je nog de voorkeur hebben voor een aansluitend stretch ondershirt. Maar er zijn ook recht vallende shirts met een klassieke look. Al deze varianten zijn te vinden in het assortiment van Dimenno. Voor elke man is er dus een passend ondershirt te vinden bij Dimenno.

Wanneer draag je welk onderhemd?

Er zijn zoveel verschillende modellen. Maar wanneer draag je nu welk soort onderhemd? We zetten het even op een rijtje.

Overhemd met alle knoopjes dicht, met eventueel een stropdas: ondershirt met ronde hals of hoge V-hals.

Overhemd met aan paar knoopjes open: onderhemd met diepe V-hals. Zo is het onderhemd niet zichtbaar.

Licht overhemd: licht onderhemd. Wit is het beste, lichtgrijs of beige kan ook.

Donker overhemd: als het helemaal niet doorschijnt maakt de kleur van het ondershirt in principe niet uit. Anders sluit een donkere kleur het beste aan.

Bij een trui gelden eigenlijk dezelfde adviezen. Bij een trui met een aangesloten hals past een ondershirt met ronde hals en bij een trui met V-hals een ondershirt met V-hals. Maar je zou hier ook voor een ronde hals kunnen kiezen zodat het ondershirt wel zichtbaar is. Zorg dan wel voor een kleur die goed bij de trui past.

Let bij het kopen van een onderhemd sowieso altijd op dat het goed aansluit op je lichaam en dat het lang genoeg is. Zo gaat het niet dubbel zitten of schuiven onder je overhemd of trui en blijft het onderhemd goed in je broek zitten.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews