Populaire categorieen

Een anti zweet shirt voor heren

Een anti zweer shirt dragen heeft meerdere voordelen. Het zorgt er niet alleen voor dat je geen last hebt van zweetplekken maar ook voor een frisse en koele huid. Bij Dimenno vind je twee varianten van een anti zweet shirt. De Alan Red Silver Ion collectie en het Mey ErOnderHemd. De eerste is gemaakt van stretch katoen waar silver ionen in zijn verwerkt. Deze Ionen zijn anti-bacterieel en zorgen ervoor dat de huid koel blijft en er geen vervelende luchtjes ontstaan.

Het Mey ErOnderHemd is een anti zweet shirt waarbij de focus wordt gelegd op ventilatie en het absorberen van transpiratievocht. De extra inlegstukken onder de oksel zorgen dat zweetplekken voorkomen worden.

Shirt tegen zweetplekken

Je hebt een belangrijke presentatie waarbij je enkele keren je armen in de lucht steekt. Het laatste waar je op zich te wachten zijn zweetplekken onder je armen. Een goede oplossing is een anti zweet shirt. Dit shirts is speciaal ontwikkeld om de huid droog en koel te houden. Dit voorkomt vervelende luchtjes en dat je meer gaat transpireren.

Daarnaast heeft een anti zweet shirt een absorberende werking. Hierdoor zal het vocht vasthouden waardoor de bovenkleding droog blijft. Door het dragen van een shirt speciaal tegen zweetplekken kan jij vol zelfvertrouwen de focus leggen op jouw presentatie.

Zweetplekken voorkomen?

Door het dragen van een shirt onder een overhemd, polo of trui worden zweetplekken voorkomen. Dit komt door de absorberende functie van het shirt. Het neemt namelijk het vocht van de huid en houdt het vast. Hiervoor zal het zweet niet in bijvoorbeeld het overhemd trekken en worden zweetplekken voorkomen.

Wil je een anti zweet shirt bestellen bekijk online onze collectie of bezoek de winkel in Tilburg. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste shirt tegen zweetplekken.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews