Populaire categorieen

Hippe teenslippers voor mannen

Zodra de zon begint te schijnen zijn Havaianas slippers niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Havaianas slippers hebben een eenvoudig design maar zijn desondanks erg trendy. Of je nu een dag naar zee gaat of even snel de stad in gaat, deze hippe teenslippers kan je met iedere outfit combineren. Kies je voor een kleur die goed matcht met je zwembroek, of ga je voor een neutrale kleur zodat je altijd en overal je teenslippers kan dragen?

Comfortabele herenslippers

Dankzij de zachte rubberen zool kan je uren op Havaianas slippers langs toeristische trekpleisters of over de boulevard slenteren zonder dat je pijnlijke voeten krijgt. Of je nu kiest voor een uni kleur of een gewaagde kleursamenstelling met deze hippe teenslippers maakt je een outfit helemaal af. De rubberen zool zorgt er ook nog een voor dat je minder snel last krijgt van zweetvoeten. Mocht dit wel gebeuren, dan zal er nauwelijks geur aan de teenslippers blijven hangen. Havaianas slippers drogen ook nog eens snel op. Dat is wel zo handig voor bij het zwembad, want hierdoor zijn de herenslippers bijna nooit glad.

Havaianas slippers kopen?

Bij Dimenno kan je eenvoudig online Havaianas slippers kopen. Ook in onze winkel in Tilburg vind je een uitgebreide collectie. Naast de basis collectie met het bekende Brasil logo, vind je bij ons de kleurrijke Brasil mix slippers van Havaianas. Bij deze teenslippers is de binnenkant van de band een andere kleur dan de buitenkant. Bestel nu Havaianas slippers op Dimenno.nl!

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews