1. 1
 2. 2
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 1. 1
 2. 2

Populaire categorieen

Happy Socks

Het sokkenmerk Happy Socks is in de lente van 2008 van start gegaan. Het merk is ontstaan doordat twee vrienden een visie hadden, namelijk vrolijkheid verspreiden door van iets alledaags een kleurrijk staaltje design te maken en daarbij garant te staan voor een ongeëvenaarde kwaliteit, kundigheid en creativiteit. Deze visie is omgezet in een concept en verder geperfectioneerd door het ontwerperscollectief van Happy Socks. De visie van Happy Socks slaat ook overduidelijk aan, want tegenwoordig zijn de Happy Socks in al meer dan 70 te verkrijgen en op alle continenten.

Gekleurde sokken

Het leuke van de Happy Socks is dat je er simpelweg niet omheen kunt. Met hun vrolijke kleuren en design zijn de gekleurde sokken echt eye catchers. Het merk heeft creativiteit hoog in het vaandel staan en dit zie je terug in unieke motieven zoals bolletjes, camouflage en ruitjes. Happy Socks biedt een bijna onbeperkte verscheidenheid aan moddelelen, designs en kleurencombinaties aan. Op deze manier zit er altijd iets passends voor je tussen, voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast wordt er bij deze gekleurde sokken niet alleen gelet op patronen en kleuren, maar natuurlijk ook op de kwaliteit van de Happy Socks. Deze trendy sokken worden in Turkije gefabriceerd bij een familiebedrijf dat gebruik maakt van een sterkt en super zacht katoen. Hierdoor blijven je Happy Socks mooi en comfortabel.

Happy Socks aanbieding

Bij Dimenno zijn wij ook groot fan van de Happy Socks en wij willen daarom de visie ook naleven. Doordat je met deze sokken een beetje vrolijkheid verspreid door middel van alledaagse dingen, vind je bij ons met enige regelmaat leuke Happy Socks aanbiedingen. En als je niet weet wat je je vader, opa of tante voor haar verjaardag moet geven, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk ook de Happy Socks gifboxen. Leuk om te geven, maar vooral om te krijgen. Deze kleurrijke en trendy Happy Socks bestel je eenvoudig online bij Dimenno.nl, net als andere leuke en comfortabele sokken. Bijvoorbeeld van het merk Bjorn Borg of Tommy Hilfiger !

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews