Populaire categorieen

Goede herensokken

De Falke Tiago sokken zijn goede herensokken met een hele hoge kwaliteit. Deze Falke sokken onderscheiden zich door de samenstelling van Fil D'ecosse katoen en elastaan. Dit luxe katoen geeft de Falke sokken een bijzondere en subtiele glans. Hierdoor voelen de Falke Tiago sokken erg zacht en comfortabel aan.  Het zijn sokken waarbij op elke detail is gelet. Zo voorkomt de brede boord om de kuit dan de sok gaat knellen en de platte naden voorkomen irritaties.  

Heren sokken onder kostuum dragen?

Wil je nette sokken onder je kostuum dragen dan zijn Falke Tiago sokken de perfecte oplossing. De sokken zijn in verschillende effen kleuren verkrijgbaar daardoor er altijd een kleur is die bij jouw kostuum past. De sokken hebben een stijlvolle uitstraling door de subtiele glas. Wanneer je kiest voor Falke Tiago sokken onder je kostuum maakt je een nette ouftit helemaal af.

Online Falke Tiago sokken bestellen?

Wanneer je op zoek bent naar dunne sokken die je perfect kan dragen in nette schoenen dan zijn de Falke Tiago herensokken iets voor jou. Bij Dimenno vind je online een groot aanbod van deze luxe sokken. Je besteld ze eenvoudig online in onze webshop. Wil je liever de sokken eerst zien en voelen? Dan kan in onze winkel in Tilburg. En hier helpen wij je graag met het vinden van de juiste sokken voor bij jouw nette schoenen of kostuum.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2965 reviews on the scale of 10. See reviews