Populaire categorieen

Zwembroeken 2017 trends van Diesel

Kort, wijd of strak, een Diesel zwembroek is er in verschillende maten en modellen. Het merk Diesel heeft ook dit jaar weer diverse modellen zwembroeken in de collectie. Zowel de wijde Diesel zwemshort als de strakke zwemboxers zijn ook in 2017 in allerlei felle unikleuren en opvallende prints verkrijgbaar bij Dimenno.

Wijde Diesel zwemshort

Wanneer je gaat voor een wijde Diesel zwembroek, dan kies je haast automatisch voor kleur. De Diesel zwemshort is er uiteraard in verschillende uitvoeringen, maar opvallend zijn de frisse unikleuren in deze collectie. Ook de zwembroeken waar het logo als print dient, zijn bij de wijde zwembroeken van Diesel niet te missen. Een retroprint van palmbomen schuwt het merk echter ook niet: een leuke knipoog naar de tropen! De Diesel zwembroeken zijn verkrijgbaar in iets langere en korte modellen die respectievelijk net boven de knie of tot halverwege het bovenbeen komen. De zwembroeken hebben handige steekzakken en zijn voorzien van elastische taille met koord.
Hier bestellen >

Strakke Diesel zwembroek

In de collectie van 2017 heeft Diesel natuurlijk ook strakke zwembroeken opgenomen. Ook hier speelt kleur een belangrijke rol. Rood, blauw of roze bijvoorbeeld. Deze exemplaren hebben een aansluitende pasvorm en strakke pijpjes. Dat maakt deze zwemboxers ideaal voor de ‘echte’ zwemmer.
Hier bestellen >

Zwembroek Diesel kopen of bestellen?

De collectie zwembroeken van Diesel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel droogt. Van hippe korte Diesel zwemshort met jeansuitvoering waarin je kunt zwemmen, tot sportieve exemplaren: Diesel biedt veel keuze. Daarmee zijn de zwemshorts en boxers van het merk een mooie aanvulling op ons uitgebreide assortiment Diesel ondergoed. Dankzij de nieuwe kleuren en prints, wisselt deze ondergoedcollectie bij Dimenno in Tilburg regelmatig. Bij Dimenno verkopen we bovendien het hele jaar door zwembroeken van diverse topmerken, zoals Diesel. De nieuwste collectie Diesel zwembroeken is in onze webshop én in onze winkel aan de Willem II-straat in Tilburg verkrijgbaar.
Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews