Populaire categorieen

Craft thermokleding

Het merk Craft is van origine Zweeds en het merk ontwerpt thermokleding die direct op de huid gedragen wordt. Door de structuur van het thermisch sportondergoed en door de wijze waarop de onderkleding is genaaid kan het zweet optimaal afgevoerd worden en kan de isolerende eigenschappen hiervan optimaal benut worden. Voor ieder weertype heeft Craft geschikte thermokleding, die je onder je andere kleding kan dragen.

Het juiste Craft thermo ondergoed voor iedere activiteit

Voor iedere vorm van inspanning heeft Craft geschikte thermo kleding. Voor inspanning in milde tot koude weersomstandigheden kies je voor thermo ondergoed van de Craft Be Active serie. Lever je inspanning in extreme kou, dan is de Craft Keep Warm serie iets voor jou. Beide collecties zijn warmte regulerend, dit voorkomt dat je lichaam te veel warmte verlies of vasthoudt. Door de unieke luchtkanaal techniek van Craft wordt vocht afgevoerd naar de tweede laag en blijft de huid droog. Voor de juist warmere omstandigheden heeft Craft de Stay Cool lijn. Deze werkt verkoelend in de zomermaanden.

Craft thermoshirt

De Craft thermoshirt is verkrijgbaar met lange, korte en zonder mouwen. De Craft Be Active shirt lange mouwen wit heeft een langere achterkant, zodat je geen koude rug krijgt. De Craft Stay Cool Mesh superlicht tanktop is juist een superdunne top die de huis fris en droog oudt. Door de opengewerkte weefstructuur zorgt voor een optimale verkoeling en vochtafvoer. Voor iedere activiteit is er een geschikte Craft thermoshirt. Zodat je warm en droog blijft met ieder Craft thermoshirt en thermobroek.

Customers have rated Dimenno.nl with a 17.8, based on 2643 reviews on the scale of 10. See reviews