Populaire categorieen

Craft sportondergoed

Hou houd jij je warm tegen de kou tijdens het sporten? Of wat trek je juist aan in de zomer als je een warm en klam lichaam krijgt? Craft sportondergoed is de oplossing en is geschikt voor elke weersomstandigheid. In samenwerking met topsporters ontwikkelt Craft al jarenlang sportondergoed en testen ze verschillende materialen en innovaties. De Craft sportondergoed houdt je lichaamstemperatuur in elke omstandigheid stabiel. De thermokleding houdt je lichaam lekker warm in koude omstandigheden en koel en droog in warme temperaturen. De Craft sportondergoed is gemaakt van unieke vezels die transpiratie erg snel afvoeren.

Craft Keep Warm

Naast Craft Stay Cool en Craft Be Active bevat het Craft sportondergoedassortiment ook de lijn Craft Keep Warm. Deze lijn is speciaal gemaakt voor het winterseizoen en als de temperatuur onder het nulpunt zakt. De Craft Keep Warm is gemaakt van lekker zacht materiaal, waardoor het lekker op de huid aanvoelt. De Craft Keep Warm is bedoeld als onderkleding onder je sportkleding. De Craft sportondergoed zorgt voor een snelle vochtafvoer en een goede isolatie. Hierdoor is Craft uitermate geschikt voor verschillende soorten sporten. En met Craft Keep Warm blijf je als het echt koud buiten is, moeiteloos warm.

Craft sportondergoed bij Dimenno

Het assortiment sportondergoed van Craft bij Dimenno bestaat uit t-shirt met korte mouwen en naadloze tanktops. Deze sluiten perfect op het lichaam aan en zijn verkrijgbaar in het wit en in het zwart. De Craft Stay Cool is verkrijgbaar in een 2-pak. Bestel je voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende werkdag in huis.

Customers have rated Dimenno.nl with a 17.8, based on 2643 reviews on the scale of 10. See reviews