Populaire categorieen

Sportondergoed voor iedere activiteit

Craft heeft voor elk weertype en iedere activiteit geschikte thermische kleding. De basislaag collectie van Craft onderkleding is onderverdeeld in drie lijnen: Craft Stay Cool, Craft Be Active en Craft Keep Warm. Dit sportondergoed is dankzij de perfect pasvorm en comfortabele stoffen ideaal voor het leveren van optimale prestaties tijdens het werk of sporten. Craft onderkleding draag je als eerste laag op de huid. Dit zorgt voor een warmte regulerende laag die goed ademend is op de juiste plaatsen. Bij het ontwerp wordt daarom niet op uiterlijk maar op functionaliteit gelet. Zo blijft je huid goed droog door een uitstekende vochtafvoer en ventilatie.

Craft Stay Cool ondergoed

De Stay Cool serie houdt de huid droog en koel tijdens inspanning in warme omstandigheden. De unieke vezelconstructie zorgt ervoor dat transpiratievocht en overtollige lichaamswarmte effectief naar de volgende laag wordt doorgegeven. Craft onderkleding Stay Cool, het bekende Craft Pro Cool, sport ondergoed is dus geschikt voor zowel de warme zomermaanden als sportscholen en gymzalen. Het houdt het lichaam op temperatuur, zonder de lichaamswarmte af te geven. De Stay Cool ondergoed is perfect als basislaag onder een sportshirt voor het hardlopen of onder een fietsshirt.

Craft Be Active ondergoed

Speciaal voor de milde en koudere weersomstandigheden heeft Craft de Be Active serie. Deze lijn houdt het lichaam aangenaam warm en droog tijdens inspanning in temperaturen tussen de 0 en 10 graden. De dunne en lichtgewichte Craft Be Active thermokleding is elastisch en heeft een uitstekend vocht afvoerend vermogen. De temperatuur wordt ook bij deze lijn goed gereguleerd.

Craft onderkleding uitverkoop

Wij hebben regelmatig Craft onderkleding in de uitverkoop. Kijk voor actuele sale aanbiedingen op onze Craft outlet pagina.

Customers have rated Dimenno.nl with a 17.8, based on 2683 reviews on the scale of 10. See reviews