1. 1
 2. 2
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 1. 1
 2. 2

Populaire categorieen

Het geheim achter de Calvin Klein onderbroeken

Waarom Calvin Klein boxershorts zo populair zijn? Onder andere omdat Calvin Klein onderbroeken gewoon erg comfortabel dragen, van hoge kwaliteit zijn en je keuze hebt uit tal van hippe prints. Maar hoe ontstond eigenlijk de mateloze populariteit van het ondergoed van Calvin Klein? Het merk ontleent zijn naam aan de Amerikaanse modeontwerper Calvin Klein. Calvin heeft in New York aan het fashion institute gestudeerd, zodra hij afstudeerde begon Klein te ontwerpen voor diverse New Yorkse modewinkels. Maar Calvin wilde meer, zijn eigen collectie liefst. Echter ontbrak het de jonge ondernemer aan de middelen om zijn eigen zaak te beginnen. Daar komt Barry Schwart, een jeugdvriend van Calvin in de picture. Barry ziet wel potentie in Calvin en leent zijn vriend in 1968 10.000 Amerikaanse dollars om een eigen jassencollectie te ontwerpen. Calvin grijpt dit aanbod met beide handen aan. En de eerste collectie Calvin Klein producten is een feit. De Calvin klein boxers zijn nog een ander verhaal. Om het ondergoed populair te maken bedenkt Calvin klein een lumineus maar tegelijkertijd ook choquerend plan. Er wordt een campagne bedacht waarin (nu) bekende schoonheden in weinig kleding en in wulpse poses poseren. Zo werd Mark Wahlberg beroemd dankzij het poseren in een Calvin Klein boxershort. Vandaag de dag kijken we niet meer op van dergelijke campagnes, maar in die tijd leidde dit tot nog tot grote ophef. En niet onbelangrijk: een topverkoop van de Calvin Klein boxershorts.

In 2016 flikte Calvin Klein dit overigens opnieuw; dit keer met Justin Bieber als model. Mede dankzij social media zagen meer mensen dan ooit deze campagne en de basic Calvin Klein boxers zijn weer populairder dan ooit.

Ons assortiment Calvin Klein Boxers

De Calvin Klein boxers zijn zeer geliefd bij onze klanten, daarom vind je bij ons een ruime collectie. Zo biedt de CK One boxershort serie keuze uit verschillende modellen Calvin Klein boxers. De cotton trunk shorts en de microfiber low rise trunk zijn verkrijgbaar in het zwart of wit en in kleurige printjes. De Calvin Klein boxerbrief is een basic in ons assortiment, deze stretch katoenen boxer met lange pijpjes staat garant voor een perfect pasvorm. Naast de One serie heeft Dimenno nog twee andere Calvin Klein Boxers voor u in het assortiment. Het 2-pak microfiber trunk shorts heeft een classic fit en het 3-pak low rise trunks is gemaakt van stretch katoen.

Calvin Klein boxershorts van microfiber

De Calvin Klein boxershorts zijn verkrijgbaar in 100% katoen, stretch katoen of microfiber. Microfiber wordt de laatste jaren veelvuldig gebruikt bij de vervaardiging van boxers; het materiaal is namelijk zeer licht en duurzaam en bovendien zit het erg prettig. Het voordeel van microfiber is dat het al praktisch droog is als je het uit de wasmachine haalt. Ook kun je het prima op 40 of 60 graden wassen: je boxershort zal niet krimpen. De Calvin Klein boxershorts hebben een hippe en sportieve uitstraling, de grijze elastiekband heeft een mooie glans. Verder zijn ze verkrijgbaar in hippe kleuren bijvoorbeeld rood, blauw of roze. Het is allemaal te vinden bij Dimenno!

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews