Mey bodywear shorty paisley

€ 14,95

  • Levertijd 5-7 Dagen
Maat
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Niet goed = geld terug
  • Heb je een vraag? Bel ons gerust op 013-5905537
EAN 4004124414961
Leveranciersnummer 27821blaul
Productinformatie "Mey bodywear shorty paisley"

Op zoek naar een boxershort die lekker draagt en er leuk uitziet? Kies dan voor deze short van het Duitse merk Mey. Doordat hij gemaakt is van een mix van polyester en elastaan voelt de boxershort erg zacht aan en draagt hij zeer comfortabel. Ook heeft hij een toffe print. Naam: Mey bodywear shorty paisley Dessin: All over print Model:Korte pijp Materiaal:91% Polyester , 9% Elastaan Kleur: Blauw

Kleur: Blauw
Materiaal: Microfiber
Pasvorm: Kort
Mey

Mey is opgericht in 1928 en maakt sinds 1959 kwaliteitsondergoed. Het Duitse merk hecht veel waarde aan duurzaamheid. Je kan uitgaan van hoge kwaliteit en fijn draagcomfort wanneer je kiest voor ondergoed van dit merk. Bij Mey besteden ze veel aandacht aan details zoals de pasvorm en het materiaal.

Bij Dimenno vind je een uitgebreide collectie Mey ondergoed voor heren. Zo hebben we boxershorts met en zonder print, heren slips, pyjama’s en T-shirts / onderhemd.Het T-shirt met perfecte pasvorm is ademend en vochtregulerend en daarmee geschikt om te dragen onder een kostuum of business pak.  Alle producten hebben een luxe uitstraling en een fijne pasvorm.

Boxershorts Shirts Slips Pyjamas

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.