Populaire categorieen

Waarom een lange onderbroek?

Het dragen van een lange onderbroek kan verschillende redenen hebben. Werk je veel buiten in de kou of heb je snel last van koude benen? Dan is een lange onderbroek een goede oplossing. Lange onderbroeken worden als eerste laag gedragen en zorgen zo voor een optimale isolatie. Vooral een lange thermo onderbroek biedt dan de meeste warmte. Ook tijdens de wintersport is een lange thermo onderbroek een fijn kledingstuk. De thermische eigenschappen van de lange onderbroeken zorgen ervoor dat je lichaam warm en droog blijft. En een vochtregulerende stof is belangrijk tijdens het sporten.

Vaak worden lange onderbroeken ook gebruikt als vervanging van een pyjamabroek zodat je geen last hebt van opkruipende of draaiende pijpen. Zo blijven je benen toch lekker warm in bed.

Lange onderbroek heren

De lange onderbroek voor heren staat ook bekend als Long John. Deze benaming komt uit Engeland waar de lange onderbroeken al in de 17e eeuw gedragen werden. De lange onderbroeken zijn vernoemd naar een beroemde zwaardvechter uit die tijd. Ze werden eerst vooral als loungewear gedragen maar later ook veel als pyjama. De lange onderbroeken van nu hebben een fijne stofsamenstelling waardoor hij fijn aansluit om de benen en goed onder je kleding past. Bij Dimenno zijn er diverse topmerken lange onderbroeken verkrijgbaar zoals Craft en Schiesser, en Bjorn Borg heeft bijvoorbeeld lange onderbroeken met een leuke print.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews