• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 40,-

Welke zwembroek past bij jou?

Het type zwembroek en het merk wat daaraan verbonden is vertelt alles over de man die het draagt. In een van de intiemste kledingstukken geef je dus veel van jezelf bloot, letterlijk er figuurlijk.

De strakke zwembroek

De strakke zwembroek met pijpjes is weer helemaal terug in het modebeeld. Italianen en Spanjaarden zijn overigens nooit gestopt met het dragen van strakke zwembroeken. Dit type zwembroek is weggelegd voor sportieve mannen. Draag de zwembroek met dezelfde stijl en nonchalance als de mediterranen en de vrouwen zullen je prachtig vinden. Bjorn Borg heeft vrolijke zwembroeken in verschillende motieven. Hugo Boss gaat dit seizoen meer voor felle kleuren.

De losse zwemshort

De gulden middenweg tussen de driekwart zwemshort en de strakke zwembroek is een losse zwembroek tot net boven de knieen. Deze vorm staat voor casual chic. Je kunt er zo de boot mee op. Tommy Hilfiger zorgt er zelfs voor dat je de losse zwembroek als gewone broek kan dragen wat hem perfect maakt voor een warme dag aan het water.  

De driekwart zwemshort

Driekwart zwembroeken worden ook wel surferbroeken genoemd. Dit natuurlijk vanwege de surfdudes in landen als Hawaii, Australie en Nieuw-Zeeland die niets anders meer droegen dan een lange zwembroek. De driekwart zwembroek staat voor sportiviteit en jeugdigheid en impliceert nonchalance, relaxedheid. Vooral de vrolijke prints die de broeken vaak hebben spreken vrouwen aan en geven het een stylisch tintje. 

De strakke zwemslip

Een strakke zwembroek is weggelegd voor de sportieve man, maar dan meer het fitnesstype. Met een zwemslip lig je niet dagen lang te bakken, maar trek je baantjes in het zwembad. Online verkopen wij HOM zwemslips. Kijk eens naar de modellen van HOM: zij hebben tatoeages en een sportief uiterlijk. Het zijn aanpakkers. Ook Armani heeft een lijn zwemslips. Deze zwembroeken worden vaak gedragen door sportieve, stoere mannen met klasse. Ze hechten belang aan de merkopdruk op de zwemslip en zijn zich bewust van de uitstraling die ze hiermee neerzetten.    

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.